U mnie pomogła odrobina WD40 wtryśnięta w styki manetki kierunkowskazów (po gumę ochronną)
Gdzie lakierowanie w Łodzi?
Zwiń
X
-
Hmm, tego typu rady to raczej śliski temat, ale ja mam naprawdę dobre, i niestety już kilkukrotne, doświadczenia z serwisem blacharsko-lakierniczym p. Marka Troszyńskiego (ul. Rojna 73a). Na pewno jest (przynajmniej niedawno jeszcze był) w sieci PZU, więc procedury powinny być łatwiejsze do przebrnięcia. Może tylko być kłopot z wolnymi terminami, bo na brak klientów (łącznie ze zleceniami sąsiadującego serwisu Subaru) nigdy nie narzekał.
Komentarz
-
-
W przypadku ASO naprawialem kiedys klape bagaznika na Szczecinskiej (odpryski po kamieniach ktorymi oberwalem od jakiegos !@#$ ktory ostro ruszyl na parkingu zuzlowym :/ ). Wgniecenia szpachlowane, potem malowanie klapy, wymiana literek, cieniowanie na blotnik. Wyszlo tak ze nic nie widac. Serwis ma wlasna lakiernie. Jesli z OC sprawcy i bezgotowkowo to koszty Cie nie interesuja. Osobiscie nie mam doswiadczen z Zimnym, jedynie zaslyszane srednia opinie ale jak mowi mg1976, to raczej sliski temat. W kazdym razie w przypadku tak malej naprawy trzeby chyba chciec zeby cos zchrzanic wiec i Zimny nie powinien byc zlym rozwiazaniem.
Komentarz
-
Komentarz