Gdzie lakierowanie w Łodzi?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • technobarte51
    Classic
    • 2010
    • 12

U mnie pomogła odrobina WD40 wtryśnięta w styki manetki kierunkowskazów (po gumę ochronną)
  • BenRhod
    Classic
    • 2008
    • 35

Muszę polakierować tylny zderzak (dostałem w tył i mam poobcierany) i w związku z tym mam pytanie czy możecie polecić dobry zakład lakierniczy. W PZU zgłosiłem Zimnego, dobrze czy źle? A może zrobić w innym warsztacie? Będę wdzięczny za pomoc.

Komentarz

• mg1976
      Drive
      • 2007
      • 74

Hmm, tego typu rady to raczej śliski temat, ale ja mam naprawdę dobre, i niestety już kilkukrotne, doświadczenia z serwisem blacharsko-lakierniczym p. Marka Troszyńskiego (ul. Rojna 73a). Na pewno jest (przynajmniej niedawno jeszcze był) w sieci PZU, więc procedury powinny być łatwiejsze do przebrnięcia. Może tylko być kłopot z wolnymi terminami, bo na brak klientów (łącznie ze zleceniami sąsiadującego serwisu Subaru) nigdy nie narzekał.

Komentarz

• firmek
        Rider
        • 2008
        • 477

W przypadku ASO naprawialem kiedys klape bagaznika na Szczecinskiej (odpryski po kamieniach ktorymi oberwalem od jakiegos !@#$ ktory ostro ruszyl na parkingu zuzlowym :/ ). Wgniecenia szpachlowane, potem malowanie klapy, wymiana literek, cieniowanie na blotnik. Wyszlo tak ze nic nie widac. Serwis ma wlasna lakiernie. Jesli z OC sprawcy i bezgotowkowo to koszty Cie nie interesuja. Osobiscie nie mam doswiadczen z Zimnym, jedynie zaslyszane srednia opinie ale jak mowi mg1976, to raczej sliski temat. W kazdym razie w przypadku tak malej naprawy trzeby chyba chciec zeby cos zchrzanic wiec i Zimny nie powinien byc zlym rozwiazaniem.

Komentarz

• Bisclavret
          Classic
          • 2009
          • 24
          • Peugeot
          • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Z mojego doświadczenia mogę polecić zakład na Łubinowej 12, telefon 634-70-95. Prowadzi to pan Syguła (podobno ten z rodziny dealera Citroena). Robiłem tam autko i jestem bardzo zadowolony, nie tylko z jakości wykonania ale też z ceny i podejścia do Klienta.

Komentarz

• RS
            Ambiente
            • 2009
            • 238

Jak chcesz robić poza siecią PZU ( PZU tylko przedstawisz f-rę ) - mam sprawdzonego lakiernika . Jezeli jesteś zainteresowany daj znać na PW

Komentarz

• BenRhod
              Classic
              • 2008
              • 35

Dzięki za odpowiedzi. Gdzie jeszcze będę mógł to zrobić dobrze i fachowo w rozliczeniu bezgotówkowym?

Komentarz

• Adamu
                L&K
                • 2006
                • 1384

Jak bezgotówkowo to Szymacha. dużo roboty mają wiec nie wiem jak z terminami ale auto jak nowe wychodzi. Kolega Leona malował po dzwonku. kolor złoty metalik albo coś takiego. rewelacyjnie wyszło.

Komentarz

Pracuję...